logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Happy New Years Party in Orion'
01jan 2013

Happy New Years Party in Orion

Dinsdag 1 januari 2013, van 00:30 uur tot 04:00 uur.

Er staat weer een leuk groot feest gepland in Orion. Ook dit jaar gaan we het Oude jaar goed afsluiten met een knalfeest. Iedereen is van harte welkom de entree is gratis.

Stichting Jongeren ’s-Gravendeel heeft voor het Nieuwjaarsfeest naast de lokale DeeJay’s: Feestdjkevin, The BeatKrusher & DJ Nimo een DeeJay van allure weten te boeken.

Stefan zal tijdens het hoogtepunt van het feest de muziek verzorgen. Hieronder in het kort iets over deze in opmars zijnde DeeJay:

STEFAN VILIJN (DJ/PRODUCER)
Stefan Vilijn is een technisch zeer vaardige Dj/ Producer en is op dit moment druk bezig met een aantal verschillende grote Dj’s uit de Nederlandse en Internationale House-Scene.

Met zijn hit ‘’I’m the man (hit the record)’’ gingen er een hoop deuren voor Stefan open. De plaat werd getekend op het Dirty House label van Vato Gonzalez, en kwam uit op verschillende compilatie cd’s.

Nu staat hij zelf op feesten en zorgt hij er telkens weer voor dat zijn positieve energie wordt overgebracht aan het publiek. Met verschillende grote clubs op zijn naam zoals: Off Corso, Maassilo, Effenaar, Harders Plaza, Thalia Lounge, Club Vie, The Sand, Bare Foot, Panama en Club Watt hoort hij nu volledig thuis in de Nederlandse House-Scene. Met nu enkele uitgebrachte tracks op zijn naam, en meerdere getekende releases in de toekomst, zullen we nog veel van hem gaan horen.

Uiteraard hoopt de Stichting dat er veel bezoekers naar het feest zullen komen.

De genre van deze avond zal variëren van Hardstyle - Latin House - Moombathon

Zie jullie bij Orion, Strijenseweg 120 in 's-Gravendeel op oudjaarsnacht van 00:30u tot 04:00u.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Stichting Jongeren 's-Gravendeel
Website:http://www.orionhoeksewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!