logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fanfarekorps NLS bij kerstconcert OBS De Schelf'
20dec 2012

Fanfarekorps NLS bij kerstconcert OBS De Schelf

Donderdag 20 december 2012 vanaf 10:30 uur.

Op donderdag 20 december 2012 vindt er wel een zeer bijzonder kerstconcert plaats op OBS De Schelf in ’s-Gravendeel. Geen Christmas Carols van Benjamin Britten of Weinachtsoratorium van J.S. Bach, maar een Schelfconcert met maar liefst 300 deelnemers.

Samen met leden van Fanfarekorps NLS uit ’s-Gravendeel zullen de leerlingen een fraai concert geven. The First Noël, Last Christmas en Let it snow zullen worden afgewisseld met De kleine trommelaar, Witte wonderland en O dennenboom.

Alle liederen worden begeleid door NLS onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers.

Dat de Nederlandse kerstliederen worden afgewisseld met Engelse kerstmuziek is geen toeval. Na de vakantie zal OBS De Schelf, onderdeel van Acis primair onderwijs Hoeksche Waard, starten met tweetalig onderwijs voor alle leerlingen. Engels zal naast Nederlands een belangrijke plaats gaan innemen op de school. Volgens de methodiek van Early Bird zal gewerkt worden.

Het concert begint op donderdag 20 december a.s. om 10.30 uur. De deur van de school gaat, in verband met de voorbereiding, open om 10.15 uur. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.

De Schelf wenst iedereen hele fijne feestdagen toe en een goed en gezond 2013.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Obs De Schelf
Website:www.deschelf.nl


Deel dit bericht met je vrienden!