logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
19nov 2012

Tweede Kamerlid Mark Harbers in Binnenmaas

Maandag 19 november 2012 vanaf 20:00 uur.

VVD afdeling Binnenmaas ontvangt op maandag 19 november 2012 Tweede Kamerlid Mark Harbers. In het licht van de kabinetsformatie en de actualiteit rondom de zorgpremie een unieke kans om vragen te stellen!

Mark Harbers, Tweede Kamerlid en woordvoerder financiën in het kabinet Rutte I. Hij begon zijn politieke loopbaan als gemeenteraadslid in Rotterdam en was van 2007 tot en met 2009 wethouder Economie, Haven en Milieu. Daarvoor heeft hij in de communicatieadvieswereld gewerkt en was hij politiek assistent van minister Gerrit Zalm. Sinds 1 december 2009 is hij lid van de Tweede Kamer.

Wethouder Wouter Joosten en fractievoorzitter Evert Wijdeveld van VVD afdeling Binnenmaas zullen ingaan op lokale politieke zaken die spelen en u informeren hoe bepaalde besluiten tot stand zijn gekomen en hoe men tegen toekomstige plannen aankijkt.

Welke zaken blijven volgens u onderbelicht? Op welke wijze zou u handelen? Waar zijn schaalvoordelen te behalen? Eén gemeente Hoeksche Waard? Hoe komen besluiten tot stand? Hoe had u bepaalde besluiten genomen? U bent aan zet, we rekenen op u!

Een ideaal moment om uw visie op een bepaalde zaak te geven en in liberale kring bespreekbaar te maken. Maar kijk uit, goede ideeën worden beloond!

Locatie:  Cultureel Centrum De Drie Lelies, Narvikstraat 1 Puttershoek.
Datum:  Maandag 19 november 2012
Aanvang 20.00 uur.
Aanmelden: Graag per mail via secretaris@vvd-binnenmaas.nl.

De bijeenkomst is toegankelijk   voor leden en geïnteresseerde liberalen uit de Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Puttershoek
Organisator: VVD Binnenmaas
Email:secretaris@vvd-binnenmaas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!