logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
01nov 2012

Hugo Borst te gast in Oud-Beijerland

Donderdag 1 november 2012, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

De populaire schrijver en sportjournalist Hugo Borst is op 1 november 2012 te gast bij Bibliotheek Hoeksche Waard. Hij zal vertellen over zijn werk en in de pauze signeert Hugo Borst zijn boeken.

De hele maand november staat in het teken van Nederland Leest. Reden genoeg voor de bibliotheek om de veelgelezen sportjournalist uit te nodigen.

Journalist Hugo Borst heeft zich volledig toegelegd op voetbal, maar is ook op ander gebied een scherp observator. Dat levert prachtige en ontroerende portretten op. Zoals in het boek en de gelijknamige televisiereeks Over vaders en zonen (VPRO). Een ander voorbeeld is het boek Over Lust en Liefde.

Zijn vertelstijl is rijk, z'n verhalen eerlijk en van opsmuk ontdaan. Datzelfde geldt voor zijn voetbalanalyses en –commentaar. Dat wordt hem overigens niet altijd in dank afgenomen. Met een duidelijk herkenbare Rotterdamse tongval geeft hij zonder omhaal zijn ongezouten mening.

Enige tijd geleden besloot hij de televisieoptredens voor gezien te houden en zich weer volledig te richten op zijn vak: dat van de schrijvende journalist.

Hugo Borst treedt op in de Lindenhoeve op uitnodiging van Bibliotheek Hoeksche Waard. Donderdag 1 november 2012 van 20 uur tot 22 uur. In de pauze is er gelegenheid om zijn werk te laten signeren.

Toegang: voor niet-leden € 12,50, voor leden € 10,00.

Vooraf aanmelden is zeer gewenst. Vol is vol.

Kaarten reserveren via Bibliotheek Hoeksche Waard, info@debhw.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Bibliotheek Hoeksche Waard Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland

Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!