logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
27okt 2012

Jazzlab presents: The Blue Note Sessions part 1

Zaterdag 27 oktober 2012 vanaf 22:30 uur.

Dit seizoen gaan we door met de succesvolle Jazzlab avonden. Op de editie van 27 oktober 2012  zullen we een sessie gaan doen met een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio met als thema de Soul Jazz van het fameuze Blue Note Records.

Het label stond erom bekend dat de artiesten tijdens studio-opnamen in de watten werden gelegd, wat er volgens het muzieklabel toe leidde dat er een beter eindresultaat op de plaat kwam. Jazzlab neemt deze gewoonte over. De musici zullen ‘s middags bij elkaar komen om de arrangementen te bekijken, afspraken te maken en gezamlijk te eten alvorens zij het podium beklimmen voor een uitvoering.

De muziek zal bestaan uit de klassiekers van o.a. Lee Morgan, Art Blakey, Herbie Hancock en Lou Donaldson. In diverse bezettingen zullen de musici een vertolking doen van de beste souljazz standards. Geen eindeloze soli, egotriperij, maar samen een goede swing neerleggen. Proberen de essentie van jazz improvisatie te pakken, waar bij het publiek niet vergeten wordt.

  • Jazzlab presents: The Blue Note Sessions part 1
  • Zaterdag 27 oktober 2012
  • Jazzpodium DJS - Grote Kerkplein 1 - Dordrecht
  • Deur open: 21:30u / Aanvang: 22:30u
  • Entree: gratis !
Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazz & Beyond
Website:www.jazzandbeyond.nl


Deel dit bericht met je vrienden!