logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
24okt 2012

Wie waren mijn voorouders?

Woensdag 24 oktober 2012, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Twee historische verenigingen en de bibliotheek vragen deze maand aandacht voor ‘onze voorouders’. In De Bibliotheek Hoeksche Waard vestiging Numansdorp is op woensdagavond 24 oktober 2012 een informatie avond over  stamboomonderzoek voor beginners.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die iets meer wil weten over zijn eigen familiegeschiedenis. Familieonderzoek is spannend en kan zelfs verslavend zijn. Men ontdekt allerlei bijzonderheden over de voorouders. Waar woonden ze en wat deden voor de kost?

Deze bijeenkomst in de bibliotheek is een mooie eerste aanzet om zelf te beginnen met een onderzoek. Stamboomonderzoek is een boeiende hobby, die in vele variaties kan worden beoefend. Op papier of ook heel goed per computer. En wie wil kan tot op hoge leeftijd met deze hobby doorgaan. 

Veel mensen willen graag meer weten over de geschiedenis van hun familie en voorouders. Duik in de geschiedenis en vind uw eigen voorouders. Hoe pakt u dat aan? Op deze informatie avond stamboomonderzoek voor beginners krijgt u tips en trucs. U maakt kennis met de bronnen die u daarvoor moet raadplegen. In samenwerking met historische vereniging land van Strijen en de historische vereniging in ’s Gravendeel.

Woensdagavond 24 oktober 2012 20.00 uur tot 22.00 uur in De Bibliotheek Hoeksche Waard vestiging Numansdorp – Wethouder van der Veldenweg 3 3281 AN Numansdorp.

De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst.

Contactinformatie:
Locatie: Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!