logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
07okt 2012

Expositie in De Opkamer

Zondag 7 oktober 2012, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op zondagmiddag 7 oktober 2012 is de  expositie van Loes Lewis, schilderijen, en van Elisabeth Middelkoop, bronzen beelden opnieuw te bezichtigen in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21 Maasdam. www.galeriedeopkamer.nl Ook zijn er enkele beeldjes te zien van Henk Kuizenga.

De galerie is open van 10.00 uur tot 17.00 en is deelnemer aan het Polderrondje(www.polderrondje.nl) . Inmiddels is ook Annet van Driel aangesloten (www.kunstkluit.nl) bij de deelnemende kunstenaars. n de beeldentuin is naast werk van Jane Leeuwenburgh ook werk te zijn van Eelse Bies en Gerard Bogaerds.

Extra info:

Loes Lewis, eigenaar van kapsalon BIBI te Puttershoek, werkt graag met kleuren. Niet alleen als het gaat om kapsels, maar juist ook in haar schilderijen. Kleuren met een Caraïbische en Zuid-Amerikaanse inslag. Mede door haar reizen naar deze gebieden put zij hieruit haar inspiratie. Haar schilderijen kenmerken zich door een vaak figuratieve en soms naïeve stijl waarin haar natuurlijke spontaniteit en enthousiasme kleurrijk tot uitdrukking komt. Dit maakt haar werk herkenbaar en aantrekkelijk.

In de bronzen beeldjes van Elisabeth Middelkoop uit Nieuw-Beijerland zijn mensen en dieren herkenbaar met af en toe een beetje fantasie erbij. Zij kreeg les van Frank Stoopman, beeldhouwer in Kralingen. Zij maakt de beelden meestal eerst in was en laat ze dan bij de bronsgieter gieten. Ook experimenteert ze met koppen in klei om die vervolgens zelf in beton te gieten.

Contactinformatie:
Locatie: Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Website:www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!