logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
23sep 2012

Herfstwandeling in Hoeksche Waard

Zondag 23 september 2012.

Onder het motto ‘Er op uit in ’t Groen? …Doen!’ organiseren G.Z-H (Groenservice Zuid-Holland) in samenwerking met Hoekschewaardse Landschap  en Staatsbosbeheer, op zondag 23 september 2012 een herfstwandeling in Strijensas, Oeverlanden Hollands Diep en omgeving

Deelnemers aan de wandeling kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur starten vanaf Restaurant ‘De Batterij’, Sassedijk 6a, 3292 LD Strijensas. Er zijn wandelroutes uitgezet van vier, vijf, negen en veertien kilometer. Er is voor kinderen ook een puzzel op te lossen (5 en 8 km route). Iedere deelnemer ontvangt een herinnering. Het is ook mogelijk, onder leiding van een gids van Staatsbosbeheer, deel te nemen aan een excursie naar de Oeverlanden Hollands Diep.

Deze excursie start om 14.00 uur. Meedoen aan de wandeling en/ of de excursie kost € 1, - voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Bereikbaarheid startpunt

Vanaf A29, afrit 22 Numansdorp. Richting Numansdorp/Strijen. Deze weg rechtdoor volgen, Strijen aanhouden tot centrum. Hier weg naar rechts volgen (Molenstraat), na ca150 m linksaf Oranjestraat in. Na 100 m rechtsaf richting Strijensas. In Strijensas bij bord Café Restaurant De Batterij omhoog dijk op.

Deze wandeling is de vijftiende uit de serie van tweeëntwintig. G.Z-H organiseert samen met zeven recreatieschappen en diverse andere instanties dit jaar verder nog zeven wandelingen: in Kagerzoom, Klinkenbergerplas, Midden-Delfland, Reeuwijkse Plassen, Rottemeren, Valkenburgsemeer en Voorne/Putten/Rozenburg.

Net als vorige jaren is aan deze wandelingen een actie verbonden, waaraan u gratis kunt deelnemen. Iedereen die zondag 23 september deelneemt aan de herfstwandeling kan een stempelkaart krijgen.
Bij elke wandeling van G.Z-H krijgt u een stempel.
Bij acht stempels heeft u een boompje verdiend.

Aan het einde van het jaar wordt iedere deelnemer met acht of meer stempels op de kaart uitgenodigd om zijn/ haar eigen boompje te komen planten in recreatiegebied Zuidpolder te Barendrecht.

Meer weten?

Informatie over deze actie kunt u zondag 23 september krijgen bij de ‘groenbus’ van Zuid-Holland die bij het startpunt staat. Ook kunt u hier veel (kosteloze) informatie krijgen over onder meer wandelen, fietsen en kanovaren in Zuid-Holland. U kunt ook vooraf contact opnemen met G.Z-H, 010-2981010 (alleen tijdens kantooruren).

Contactinformatie:
Locatie: Strijensas
Website:wandeling,hwl,strijen-sas


Deel dit bericht met je vrienden!