logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crossroad Event'
22sep 2012

Crossroad Event

Van zaterdag 22 september 2012 tot en met zondag 23 september 2012.

Stichting Crossroad Hoeksche waard organiseert samen met acht kerken in de Hoeksche Waard het Crossroad Event op 22 & 23 september 2012. Het evenement vindt voor de derde keer plaats en wordt weer gehouden in de tent op het Molenschaar-terrein in Strijen.

Het wordt weer een weekend met verschillende optredens voor jong en oud. Zo is er op zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur Henkie’s Kindertheater, zaterdagavond vanaf 19:30 uur Damascus Hiphop en Marcel & Lydia Zimmer met band en op zondagmiddag vanaf 14:30 uur een gezinsdienst met het Kinderkanjerkoor, worship-band Relent uit Oud-Beijerland en spreker Wouter Mourits. De tent is een half uur voor aanvang van de optredens open.

Nieuw dit jaar zijn de verschillende kraampjes in de tent, spelletjes voor de kinderen en de gratis toegang, er wordt wel een collecte gehouden voor de onkosten.

Dit alles wordt georganiseerd om het evangelie van Jezus Christus te laten horen aan kinderen, jongeren en volwassenen in de Hoeksche Waard. Kijk voor meer informatie en welke kerken Crossroad Event ondersteunen op www.crossroadhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Strijen
Organisator: Stichting Crossroad Hoeksche Waard
Website:www.crossroadhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!