logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jaarmarkt Mijnsheerenland'
15sep 2012

Jaarmarkt Mijnsheerenland

Zaterdag 15 september 2012 vanaf 10:00 uur.

In Mijnsheerenland is op zaterdag 15 september vanaf 10:00u de Jaarmarkt in het centrum van Mijnsheerenland (rond de kerk).

Onder het thema "Ontmoeten & Begroeten" zijn er ruim 90 kramen waar hobbyisten, koopjes, tweedehands spullen, sporten, jeugdspelen, boeken, hollandse ambachten etc aanbieden of demonstreren voor de mensen uit de Hoeksche Waard.

Speciale aandacht op deze dag gaat uit naar mensen met een bijzondere hobby, vrijwilligersorganisaties, (sport)verenigingen en bedrijven, die zich onder de aandacht willen brengen bij een breed publiek in de Hoeksche Waard.

Voor de bezoekers staat de dag bol van activiteiten zoals sport & spel, leuke koopjes, eten & drinken, demonstraties enzovoort. Ook dit jaar belooft weer een spectaculaire dag te worden!

Deze editie is alweer de vijfde editie en belooft het dit jaar weer een feest te worden. Het programma zit door de gehele dag bom vol. Voorbeelden zijn een hoofdact met clown Jopie, rondleidingen in het monumentale kerkgebouw, een vrijmarkt, rondrit met een brandweerauto uit 1951, handboogschieten, diverse jeugdspelen, het Rad van avontuur en nog vele andere activiteiten.

Neem voor meer informatie contact op met info[apenstaartje]jaarmarktmijnsheerenland.nl of neem een kijkje op www.jaarmarktmijnsheerenland.nl waar binnenkort meer informatie is terug te vinden

Kosten deelnemers
Op aanvraag

Contact informatie
internet www.jaarmarktmijnsheerenland.nl
email info[apenstaartje]jaarmarktmijnsheerenland.nl

Contactinformatie:
Locatie: Mijnsheerenland
Email:info@jaarmarktmijnsheerenland.nl
Website:www.jaarmarktmijnsheerenland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!