logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
15sep 2012

Bach & Rock vinden elkaar

Zaterdag 15 september 2012, van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Het Bachfestival Dordrecht, dat van 14 t/m 23 september plaats vindt, is er niet alleen voor de pure Bach liefhebber; ook de Rock liefhebbers komen aan hun trekken.

Samen met EGM architecten presenteert het Bachfestival een straatconcert door de rockband Kev Black & some Muffins, een band van Dordtse komaf, waarin de twee muziekwerelden elkaar vinden. Een wel heel bijzondere match die, heel toepasselijk, wordt uitgevoerd op de skatebaan in Dordrecht.

De organisatoren van het Bachfestival Dordrecht willen zo veel mogelijk muziekliefhebbers de kans bieden te genieten van de muziek van Bach; ook in muziekgenres waarbij een relatie met Bach minder voor de hand ligt. EGM architecten zorgt deze middag voor frisdrank op de skatebaan.

Het concert is vrij toegankelijke en zal op zaterdag 15 september van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvinden op de skatebaan naast het kantoor van EGM architecten, Wilgenbos 20 in Dordrecht. Er zullen 2 concertreeksen van een half uur worden gegeven.

Op zaterdag 22 september wordt er ook nog een salonconcert gehouden bij EGM architecten. De salonconcerten zijn ook vrij toegankelijk, u moet zich wel vooraf opgeven via salons@bachfestivaldordrecht.nl.

Bent u benieuwd naar meer Bach ‘Anders’ in Dordrecht, raadpleeg dan de festivalwebsite www.bachfestivaldordrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Website:www.bachfestivaldordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!