logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
08sep 2012

Jazz & Beyond presents: Rob van de Wouw

Zaterdag 8 september 2012 vanaf 22:30 uur.

Het nieuwe seizoen van Jazz & Beyond gaat weer van start. Op 8 september trappen we bij Jazzpodium DJS weer af met Rob van de Wouw die zijn nieuwe album 'Neon' komt presenteren.

Rob is een bekende op de Jazz & Beyond avonden alhoewel het toch alweer zo’n 2 jaar geleden is dat hij er voor het laatst stond met zijn Tunnelvision project. Hoogste tijd dus om weer eens iets van hem te horen !

Inmiddels is hij een veelgevraagd solist in uiteenlopende stijlen. Naast zijn eigen projecten speelt hij met Hans Dulfer en speelde hij oa met de latin-jazz groepen Nueva Manteca, Cubop City Bigband en Bye-Ya. Ook is hij vaak te zien in clubs waar hij zijn ding doet op de beats van Dj’s.
Vanaf 2007 werkt hij vooral aan zijn eigen projecten en muziek. Na zijn funky album Rebooth your Soul en zijn samenwerking met toetsenist/producer Mark De Clive-Lowe op zijn 2de album Tunnelvision is het nu tijd om zijn derde album Neon te promoten. Het resultaat is een hybride mix van live-band en programmed beats, vintage synths, effecten en space jazz.


Samen met o.a. Wiboud Burkens, Ruben van Roon en Manuel Hugas zal hij sinds lange tijd het jazzpodium weer op zijn grondvesten te laten schudden.


Zaterdag 8 september '12 - Jazz & Beyond presents Rob van de Wouw
Jazzpodium DJS
Grotekerksplein 1 – Dordrecht
Entree 7 euro – 3,5 euro voor leden
Deur open 21:30u / Aanvang 22:30u


Jazz and Beyond avonden brengt iedere 2de zaterdag van de maand een live programmering en dj naar Dordrecht die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixen. De muziek is voor jong en oud, maar om voor de jongen mensen de drempel laag te houden is de entrée prijs tot 25 jaar slechts 3,50 euro.


Online

Jazz & Beyond is tegenwoordig ook te volgen via Twitter (@jazzandbeyond) en actief op Facebook via www.facebook.com/jazzandbeyond dus wil je volledig op de hoogte blijven, volg ons via Twitter en 'like' ons op Facebook.

Verwacht

• 29-9-12 Jazzlab: Nina's Dream - Jong Rotterdams talent!
• 13-10-12 Jazz & Beyond: Sinas - de Worldfunk sensatie van Big Rivers
• 23-10-12 Beatclub Concert: Lee Fields & The Expressions Live
• 27-10-12 Jazzlab: A Trip Trough Blue Note

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazz & Beyond
Website:www.jazzandbeyond.nl


Deel dit bericht met je vrienden!