logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'PvdA politiek café in Westmaas'
30aug 2012

PvdA politiek café in Westmaas

Donderdag 30 augustus 2012 vanaf 19:30 uur.

Na een serie succesvolle politieke cafés van de PvdA Binnenmaas  in de kern van Heinenoord worden vanaf nu ook de andere  kernen van Binnenmaas door de PvdA fractie aangedaan. Uit de eerste politieke cafés in Heinenoord zijn waardevolle vragen en acties ontstaan wat vertrouwen geeft in deze werkwijze.

De fractie van de PvdA zet hiermee de volgende stap in het aantonen aan het college van B&W en de coalitiepartijen dat het schrappen van de pilot dorpsplatforms deze raadsperiode een slechte keuze is. Gebleken is immers gezien de belangstelling dat er behoefte is bij inwoners om serieus genomen te worden. Door laagdrempelig in hun eigen kern bij de politiek terecht te kunnen wordt de afstand tussen de politiek en burger op deze wijze door de politieke cafés van de fractie van de PvdA verkleind.

Op donderdag 30 augustus om 19.30 uur zal in zaal Concordia te Westmaas een politiek café voor deze kern worden georganiseerd.

Wij hopen hier de mensen uit Westmaas en omgeving te mogen begroeten om te bespreken wat u bezighoudt in uw woonomgeving. Waar maakt u zich zorgen over in Westmaas, waar loopt u tegenaan, kunnen we u ergens mee helpen?

Iedereen is natuurlijk ook gewoon welkom om eens een praatje te maken en een glaasje te drinken. De eerste consumptie is voor rekening van de fractie van de PvdA.

De komende data voor de politieke cafés van de PvdA zijn:

Heinenoord  dinsdag 2 oktober
Maasdam maandag 12 november
Puttershoek dinsdag 18 december
‘s Gravendeel dinsdag 8 januari
Mijnsheerenland maandag 4 februari

Noteert u deze data alvast in uw agenda.

De cafés zijn om 19.30 uur. De plaats wordt steeds van tevoren via de pers bekend gemaakt.

Contactinformatie:
Locatie: Westmaas
Organisator: PvdA Binnenmaas


Deel dit bericht met je vrienden!