logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
25aug 2012

Open dag handwerkwinkel Joli Puttershoek

Zaterdag 25 augustus 2012, van 09:30 uur tot 16:00 uur.

Zaterdag 25 augustus is er open dag bij handwerkwinkel Joli aan het Schouteneinde 59 in Puttershoek.

Tussen 9.30 en 16.00 uur krijgen bezoekers een toelichting op het nieuwe cursusaanbod. Zij kunnen zich ook alvast inschrijven. Ook de wintercollectie ligt klaar.

Voor iedereen staat er gratis koffie, thee of limonade klaar. Ook voor deelnemers aan de Rabo sponsor fietsdag voor clubs en verenigingen.

Het komende handwerkseizoen bieden wij verschillende cursussen en workshops aan. Bijvoorbeeld  Ajourbreien, sokkenbreien, quilten en Hardanger borduren voor beginners. Ook kun je leren hoe je een  brei- of haaketui maakt. Verder staat er een cursus breien en haken voor beginners op stapel.

In september beginnen de eerste workshops. Zaterdag 25 augustus is voorinschrijving mogelijk voor alle cursussen en workshops.

Handwerkwinkel Joli verkoopt verschillende soorten breiwol, zoals sokkenwol, haakgarens en handige hulpmiddelen bij het handwerken. Verder kunt u er terecht voor borduurpakketten en borduurzijde. Ook kleine artikelen, zoals ritsen, garens en knopen.

Tijdens de open dag zijn er aantrekkelijke zomerkortingen op verschillende producten. Alle bezoekers krijgen een leuke attentie, zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatie op www.handwerkwinkeljoli.nl en volg ons via twitter.

Contactinformatie:
Locatie: Puttershoek
Organisator: Handwerkwinkel Joli
Website:www.handwerkwinkeljoli.nl


Deel dit bericht met je vrienden!