logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kunst te Kijk 2012'
18aug 2012

Kunst te Kijk 2012

Van zaterdag 18 augustus 2012 tot en met vrijdag 28 september 2012.

Van 18 augustus t/m 28 september 2012 is er weer Kunst te Kijk in De Hoeksche Waard. Dit jaarlijkse evenement biedt lokale kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te tonen in de etalages van de winkeliers. De inwoners en het winkelende publiek, kunnen zo kennis maken met deze kunst.

 

Kunst te Kijk vindt dit jaar plaats in Oud Beijerland, Strijen en Puttershoek, op de volgende data:

Kunst te Kijk Oud-Beijerland: 18 aug t/m 31 aug 2012
Kunst te Kijk Strijen: 1 sept t/m 14 sept 2012
Kunst te Kijk Puttershoek: 15 sept t/m 28 sept 2012

De organisatie verwacht dat Kunst te Kijk ook dit jaar een succes wordt. Meer dan 40 winkeliers en 25 kunstenaars hebben zich met veel enthousiasme aangemeld voor de editie 2012. Het project is gericht op zowel professionele als amateuristische kunstenaars. De betreffende kunst kan uiteenlopen van schilderkunst, fotografie, beeldende kunst etcetera

Winkelend publiek krijgt op de dag van de opening een looproute aangereikt. Na deze dag is de looproute verkrijgbaar bij diverse openbare instellingen en de deelnemende winkelpanden. Ook is deze route te downloaden via de website www.kunsttekijk.tk, op deze website is tevens meer informatie te vinden over Kunst te Kijk. Bij de winkel waar een kunstenaar exposeert, hangt een poster als punt van herkenning.

Kunst te Kijk wordt mogelijk gemaakt door de 5 gemeenten uit de Hoeksche Waard, middels het cultuurparticipatieplan de C-Factor.

 

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksche Waard
Organisator: C-factor
Website:www.cultuurhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!