logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nautisch spektakel De Spuidagen'
06jul 2012

Nautisch spektakel De Spuidagen

Van vrijdag 6 juli 2012 tot en met zaterdag 7 juli 2012.

Op 6 en 7 juli 2012 vindt in het centrum van Oud-Beijerland de 16e editie plaats van het nautische spektakel De Spuidagen.

Op vrijdagmiddag 6 juli opent het evenement met vele activiteiten op het speciale Kinderplein. Direct daarna is het tijd voor de grootste barbecue van de Hoeksche Waard: ‘Spit aan ’t Spui’.

Op zaterdag 7 juli vormt de historische haven het decor voor diverse shantykoren, een palingrookwedstrijd, het NK Schoproeien en een nautische braderie met meer dan 60 kramen.

Ook dan zijn er weer veel activiteiten speciaal voor kinderen; zoals mini racewagens en zelf te besturen miniatuurbootjes. Maak een rit in een stoomtreintje, een rondvaart, of ga vol gas in een supersnelle rib!

Beleef de nautische historie met de mariniers van Equipage De Delft of klim aan boord van de indrukwekkende zeillogger ‘De Balder’ of één van de andere historische schepen.

Wie durft kan een heuse proefduik maken in een duiktank. Wie liever droge voeten houdt, vindt zijn natje en droogje op één van de vele gezellige terrassen met live muziek die tot in de kleine uurtjes doorgaat.

Kortom: Oud-Beijerland moet je beleven! Reserveer daarom ruimte in uw agenda en graag tot ziens op 6 en 7 juli ‘daar bij die haven’ in het gezellige centrum van het Spuidorp.

Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Website:www.spuidagen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!