logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
06jul 2012

Rolling On Wheels doorkruist Binnenmaas

Vrijdag 6 juli 2012 vanaf 11:45 uur.

Op vrijdag 6 juli doorkruist de karavaan van Rolling On Wheels de gemeente Binnenmaas. Verschillende raadsleden fietsen een stuk mee en de rolstoelers en hun begeleiders worden door burgemeester André Borgdorff ontvangen op het gemeentehuis in Maasdam.

Eén van de initiatiefnemers van Rolling On Wheels is Richard Goudswaard. Deze 25-jarige inwoners van Mijnsheerenland zit vanwege zijn spierziekte in een rolstoel.

Samen met 15 rolstoelers en 60 begeleiders rijdt Richard een estafettetocht om geld in te zamelen voor de Stichting On Wheels. Deze stichting zet zich in voor invalide mensen. Met de opbrengst van de estafette in 2010 is bijvoorbeeld een volledig aangepast vakantiechalet in Arcen gerealiseerd. Op 30 juni 2012 start de estafette in Kamperland (waar het eerste chalet staat) en vervolgens rijdt de karavaan via Arcen in Limburg weer terug naar Zuid-Holland.

Op 6 juli zal de karavaan omstreeks 11.15 uur het dorp ’s-Gravendeel binnen rijden. Dit vindt plaats op de Naaldweg/Kiltunnel. De route beweegt zich verder in de richting het gemeentehuis van Binnenmaas aan de Sportlaan in Maasdam. Burgemeester André Borgdorff ontvangt de groep hier voor een verfrissing en een versnapering. Daarna wordt de route vervolgd naar Mijnsheerenland en Oud-Beijerland.

De opbrengst van de estafette 2012 is bedoeld voor de vervanging van de rolstoelauto (pausmobiel) van de Stichting On Wheels.

Meer informatie is te vinden op www.stichtingonwheels.nl, www.rollingonwheels.nl, of via Richard Goudswaard op twitter: http://twitter.com/richardrallyfan, facebook: facebook.com/richard.goudswaard of hyves: richardrallyfan.hyves.nl/

Contactinformatie:
Organisator: Stichting On Wheels
Website:www.rollingonwheels.nl


Deel dit bericht met je vrienden!