logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avond met Bart Repko'
05jul 2012

Avond met Bart Repko

Donderdag 5 juli 2012 vanaf 20:00 uur.

Donderdag 5 juli spreekt Bart Repko, oprichter van NeverBeSilent, over zijn roeping en werk in Jeruzalem.

Zes jaar geleden vertrokken hij en zijn vrouw Joke naar Israël en liet hij zijn werk als cameraman en documentairemaker achter zich. Dagelijks maken zij een proclamatiewandeling over de muren van Jeruzalem.

Bart Repko roept gelovigen op om de Bijbelse opdracht, zoals verwoord in Jesaja 62, serieus te nemen en om niet langer te zwijgen 'om Sions wil', en om stenen op te ruimen. Waar God uitroept: "Brandend van liefde neem Ik het op voor Jeruzalem en Sion", wordt deze goddelijke passie voor Israël door de kerk nauwelijks nog gedeeld. Tweeduizend jaar christendom maakte de kerk zelfs tot de aartsvijand van het Joodse volk, Gods volk.

In zijn eerste boek "Steen door de ruit" gaat Repko in op het wachterschap en de verstoorde relatie tussen de kerk en Israël. In zijn tweede boek "Terug van weggeweest" beschrijft hij de huidige richtingloosheid van de kerk en doet hij een oproep terug te keren op onze roomse schreden.

Bart Repko is een boeiende spreker. Deze avond is een unieke gelegenheid om zijn indringende oproep te horen, waarbij de hedendaagse gebeurtenissen in Israël ook belicht zullen worden.

De avond wordt gehouden in gebouw 'Concordia', Dr. Bossersstraat 11, 's-Gravendeel. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Aan het einde van de avond wordt er een collecte gehouden voor het werk van NeverBeSilent.

Contactinformatie:
Locatie: Partycentrum Concordia
Website:http://www.neverbesilent.org


Deel dit bericht met je vrienden!