logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Adverteren bedrijven

Bedrijvenoverzicht A-Z

Is uw bedrijf gevestigd in 's-Gravendeel en staat het niet vermeld in ons bedrijvenoverzicht of zijn de gegevens gewijzigd? Geef uw bedrijfsnaam en de link naar uw website door en deze gegevens worden gratis geplaatst. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Aanbieding voor uitgebreide vermelding

Wilt u meer opvallen in het bedrijvenoverzicht, dan kunt u een uitgebreide vermelding aanvragen met het logo of een foto van uw bedrijf, evenals een omschrijving van de activiteiten van uw bedrijf. Hiertoe doen wij u de volgende aanbieding:

Uw bedrijfslogo met activiteitenomschrijving en URL in het bedrijvenoverzicht van s-gravendeel.net voor slechts € 15,- per maand.
Gezien het feit dat we stichting zijn is BTW niet van toepassing.

Wilt u een uitgebreide vermelding, vul dan onderstaand formulier in en stip "Ja" aan bij "Ik wil graag gebruik maken van uw aanbieding".

Wilt u eerst meer informatie, stip dan alleen "Ja" aan bij "Ik wil graag meer informatie ontvangen", en vermeld bij "Omschrijving" dat u geïnteresseerd bent in onze aanbieding.

Winkeloverzicht

Staat uw winkel niet vermeld in het winkeloverzicht of zijn de gegevens gewijzigd, stuur ons dan de naam van uw winkel, de adresgegevens en de openingstijden middels het algemeen contactformulier en deze worden gratis geplaatst. De openingstijden s.v.p. vermelden in het veld "Uw bericht".

Tijdelijke advertentie voor aanbiedingen winkels en bedrijven

U kunt ook een advertentie plaatsen met reclame voor een tijdelijke aanbieding. Deze wordt op de pagina "Aanbiedingen" geplaatst. Tarieven op aanvraag. Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in en vermeld bij "Omschrijving" dat u reclame wilt maken voor een tijdelijke aanbieding.

Vaste advertentie in rechter- of ondermarge van s-gravendeel.net

Wilt u meer bekendheid met uw bedrijf of organisatie en uw website, dan is het zeker interessant om uw logo te plaatsen op het Digitaal dorp
's-Gravendeel, bijvoorbeeld op de hoofdpagina van s-gravendeel.net die per dag zo'n vierhonderd unieke bezoekers ontvangt. Klik hier voor de mogelijkheden


Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en/of voor de aanvraag van een uitgebreide vermelding of een tijdelijke advertentie.

U kunt ook contact opnemen met Hessel Visser van s-gravendeel.net:

Stichting Digitaal Dorp 's-Gravendeel
T.a.v. dhr. H.M. Visser
Smidsweg 7A
3295 BT 's-Gravendeel
Tel. 078-673 7356

 Alle velden met een * zijn verplicht

Adverteren voor bedrijven op s-Gravendeel.net

Uw gegevens

Dhr. Mevr. *

*

*

Verdere gegevens

Ik wil graag meer informatie ontvangen Ja Nee *

Ik wil graag gebruik maken van uw aanbieding Ja Nee *Captcha