JO15-1 winnaar Hoeksche Waard bokaal

06 juni 2017 door de redactie

5 juni 2017 was JO15-1 het enige team wat onze club vertegenwoordigde in één van de finales van de Hoekse Waard Bokaal 2017.  Het toernooi van de Hoekse Waard waar VV ’s-Gravendeel dit jaar de organisatie van in handen had. Alle finales van deze jeugdwedstrijden vonden plaats op het complex van VV ’s-Gravendeel.

Tegenstander in de finale van de JO15- 1 was grote rivaal Binnenmaas JO15-1.

Onder grote belangstelling en met diverse rook 'bommen' werden de bedoelingen van onze jongens al snel duidelijk gemaakt.

Toch was het Binnenmaas die al snel op een 1-0 voorsprong kwam na ongeveer 10 minuten spelen.
Na 20 minuten was het gelukkig Luc die de stand gelijk trok en van vreugde in het publiek sprong! Aan de ontlading was duidelijk te zien wat de belangen waren in deze wedstrijd!

Toen na 28 minuten Koen de 1-2 maakte was de vreugde dan ook nog groter voor zover dat kon. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft een heel andere wedstrijd. Binnenmaas kon geen partij meer bieden aan de onze jongens die wilden laten zien dat zij wilden winnen.

Na 10 minuten maakte Koen de 1-3, in de 13e minuut Ryan de 1-4, in de 20e minuut Aron de 1-5, in de 22e minuut Ryan de 1-6, in de 25e minuut Bart de 1-7 en in de 27e minuut Aron de 1-8! Hoezo een overtuigende overwinning?????

Gefeliciteerd mannen en natuurlijk trainer Patrick Schijf en leider Kees Bos! De jongens gingen na de huldiging met de platte kar over het dorp!