logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
23dec 2016

VV 's-Gravendeel wint zaalvoetbaltoernooi

Na tweemaal Heinenoord, was het wederom de beurt aan ’s-Gravendeel om dit jaarlijks terugkerende evenement te winnen.

Dinsdagavond begonnen voor ’s-Gravendeel de voorronde wedstrijden. Maandagavond hadden OSV Oud – Beijerland en SSS zich al geplaatst. Dinsdagavond zouden dan uit 2 poules 4 andere clubs zich bijvoegen.

‘s-Gravendeel startte tegen GOZ. Deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen. De daarop volgende wedstrijd tegen Heinenoord werd met 1-0 verloren. De derde wedstrijd tegen Piershil werd ook met 1-0 gewonnen. De 4-0 winst tegen FC Binnenmaas zorgde ervoor dat ’s-Gravendeel winnaar werd in poule B en dus doorging naar de finaleronde op woensdagavond. NSVV en SHO waren uit poule C degene die doorgingen.

Niet te geloven, maar de eerste tegenstander op woensdagavond was weer SSS. Ook in de zaal was ’s-Gravendeel te sterk voor de ploeg uit Klaaswaal, eindstand 2-1. Na ruim 3 kwartier wachten trad      ’s-Gravendeel aan tegen SHO. Deze wedstrijd werd ook in winst omgezet, waarna de finale werd bereikt.

Tegenstander was thuisploeg Heinenoord. ’s-Gravendeel nam brutaal de 1-0 voorsprong. Maar Heinenoord boog de achterstand om tot 2-1. Met frivool spel maakte ’s-Gravendeel in de slotfase nog 2-2. Strafschoppen moesten uiteindelijk uitmaken wie er als winnaar uit de bus zou komen. De 2de strafschop van Heinenoord belandde op de paal. De drie genomen strafschoppen van ’s-Gravendeel troffen wel doel.

’s-Gravendeel kwam dus als winnaar uit de bus. Junior Calmera mocht uit handen van Jeroen Blom, Cees Dalm en Jan Bouter de 1ste prijs en wisselbeker in ontvangst nemen.

Onder leiding van coach Jeffrey Nathalia namen Kevin Ipskamp, Bob Krens, Danilo Alkema, Henny Otto, Marco de Geus, Thomas Muilwijk, Junior Calmera, Reinier Toes en Zoey Hoogwerf mee aan dit toernooi.

Dit waren de laatste activiteiten van 2016. De eerste wedstrijd die ’s-Gravendeel speelt is op zaterdag 7 januari 2017. De tegenstander is dan oud ’s-Gravendeel tijdens de Nieuwjaarsreceptie die dan gehouden wordt. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.Deel dit bericht met je vrienden!