logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe trainers voor VV s Gravendeel'
26feb 2016

Nieuwe trainers voor VV s Gravendeel

’s-Gravendeel heeft in de personen van Ron van Kooten en Fred Koster twee opvolgers vastgelegd voor de aan het eind van dit seizoen vertrekkende John Kleijn.

De in de onderste regionen van de 3e klasse 3C verkerende ‘Seuters’ kwamen in de gesprekken met kandidaat trainers uit bij deze twee oud-’s-Gravendeel-trainers.

Ron van Kooten speelde in de jaren ’80 van de vorige eeuw in ’s-Gravendeel zondag 1 en trainde enkele jaren terug het tweede elftal van de club. Op dit moment traint Van Kooten nog het tweede elftal van De Alblas.

Fred Koster leidde ’s-Gravendeel zondag 1 van 1985 t/m 1987 als trainer en werd daar kampioen mee in de 3e klasse West II. Koster is in de achterliggende jaren bij diverse clubs werkzaam geweest, o.a. als trainer de beloften van van Dordrecht ’90 / FC Dordrecht. De laatste jaren was hij werkzaam bij Dubbeldam, waar hij nu nog de A1 traint.

Van Kooten en Koster hadden al jaren de ambitie om samen een club te gaan doen. Met ’s-Gravendeel als nieuwe club keren er twee oudgedienden terug aan het roer.



Deel dit bericht met je vrienden!