Terecht verlies ’s-Gravendeel tegen degradant SEOLTO, 1-0

03 mei 2015 door de redactie

’s-Gravendeel kon tegen Seolto geen vervolg geven aan de goede 2de helft van vorige week tegen VVOR. Het begon mat en inspiratieloos tegen de Zevenbergers. Het werd daardoor al in de 10de minuut getrakteerd op de 1-0 achterstand. Patrick de Klerk kon zomaar doorlopen op Pieter Lerensveld. Hij kostte hem weinig moeite om de ’s-Gravendeelse doelman te passeren.

Hierna was de amusementswaarde van een laag niveau. Bij ’s-Gravendeel had men moeite om een medespeler te vinden en Seolto had niet de kwaliteiten om ’s-Gravendeel eventueel op de pijnbank te leggen.

Ook de tweede helft bood niet veel spektakel. Waarschijnlijk werkte de speech van trainer John Kleijn deze keer niet. Want het beeld van de 1e helft herhaalde zich in deel twee van de wedstrijd.

Het was invaller Jessy Lopes Barreto die een aantal keer goed doorkwam over de rchterflank. Helaas konden de voorwaartsen van ’s-Gravendeel er geen goed vervolg aan geven. Toch kreeg  ’s-Gravendeel de kans om de achterstand weg te buigen naar een gelijkspel. Invaller Leon de Jong werd in de 89ste minuut onreglementair in het strafschopgebied een halt toe geroepen. Strafschop oordeelde arbiter M. Sinke. Het was Vincent Kroon die zich over de strafschop ontfermde. Maar dan zie je in zo’n wedstrijd waarin niet veel lukt, dat dit ook misgaat. Gelegenheidsdoelman Sebastiaan Stoop, normaal spitsspeler bij Seolto, keerde knap de inzet van Vincent Kroon. Waarmee ’s-Gravendeel zonder punten naar het huis terugkeerde.

Volgende week de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2014 – 2015. Dan komt Groote Lindt op bezoek op Sportpark de Trekdam. Aanvang 14.30 uur.