logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verlies ’s-Gravendeel voor VR-Cup tegen RVVH 0-3'
18jan 2015

Verlies ’s-Gravendeel voor VR-Cup tegen RVVH 0-3

’s-Gravendeel speelde ter voorbereiding van de hervatting van de competitie voor de Voetbal Rijnmond-Cup tegen hoofdklasser RVVH. Na de herkeuring om 11 uur werd er besloten, dat er toch op sportpark de Trekdam gespeeld kon worden. Alhoewel daar door andere personen anders over gedacht werd….

Het zou een lastige middag kunnen worden voor de Seuters. Natuurlijk de club uit Ridderkerk was het meest in balbezit. Maar om te zeggen dat het de ploeg van John Kleijn écht pijn deed, nee.

Robert Kooiman kreeg na 8 minuten wel een mogelijkheid, maar zijn inzet ging via de lat over. Na 19 minuten zette Wesley Meuldijk daar wat tegenover. Hij werd knap door Marco Kruijthof de 16 ingestuurd, zijn schot ging via de toppen van de vingers van doelman Danny Spelde over. De corner die hier uit voort vloeide leverde voor het doel van RVVH nog gevaar op. Tot 2 maal toe moest Spelde reddend optreden op de inzetten van Jorrit van Driel.

’s-Gravendeel hield goed stand, maar moest na een half uur voetballen toch buigen. Na een op maat gesneden voorzet vanaf links kon Rensy Barradas geheel vrijstaand de 0-1 inkoppen. Na 34 minuten spelen moest Pieter Lerensveld reddend optreden. Via zijn vingertoppen verdween de bal via de lat over na een flinke uithaal van Rensy Barradas. Enkele minuten later greep de doelman niet best in. De terugspringende bal was een prooi voor Remco Buist die de voorspong voor RVVH vergrootte, een 0-2 stand waarmee ook gerust werd.

Misschien kwam het door de invallende kou. Maar deel twee van deze wedstrijd was niet groots. ’s-Gravendeel probeerde er van alles aan te doen om voor de aansluiter te gaan. Maar doelman Spelde hoefde niet in actie te komen. Maar ook RVVH was niet bij machte om het ’s-Gravendeel echt moeilijk te maken.

Opvallend was wel in deze helft, dat je ziet dat de wat gerenommeerde verenigingen voordeel trekken uit de spelopvattingen van de arbiter. Ook deze middag profiteerde RVVH van de beslissingen van de dienstdoende arbiter van deze middag. In de 84ste minuut werd de 0-3 eindstand bepaald door Jordao Pattinama, die simpel doelman Lerensveld passeerde. Zodoende bereikte de titelverdediger de volgende ronde.

Volgende week zaterdag 24 januari speelt ’s-Gravendeel thuis tegen het Zwijndrechtse ZBC ’97.
Aanvang op sportpark de Trekdam 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Pieter Lerensveld, Jessy Lopes Barreto (52ste Dave Schaeffer), Jorrit van Driel, Luc Rozendaal, Marvin v/d Ende, Melvin Zimmerman, Marco Kruijthof, Michael Nijssen (62ste Vincent Kroon), Wesley Meuldijk, Colin Reening, Jeffrey van Twist (46ste Rémon Barendregt)

Opstelling RVVH:
Danny Spelde, Roy Weber, Damien Vereecken (58ste Remon Luksch), Jordey van Dam, Robert Kooiman, Benjamin Martha (58ste Jordao Pattinama), Ibrahim el Koubai, Leon Steketee (58ste D. van Leenen) , Jesse Eggers, Remco Buist, Rensy Barradas

Arbiter: I. Roeland uit Sleeuwijk

Scoreverloop:
30ste 0-1 Rensy Barradas
37ste 0-2 Remco Buist
84ste 0-3 Jordao Pattinama

Foto: Jan van Leeuwen



Deel dit bericht met je vrienden!