logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
13okt 2014

Verdiende overwinning ’s-Gravendeel op DHV 0-4

’s-Gravendeel heeft een verdiende overwinning geboekt op DHV uit Zevenbergschen Hoek. Misschien dat de uitslag van 0-4 wel wat hoger had kunnen uitvallen. Zeker in het eerste deel van dit duel.

Al na 13 minuten had Ahmed Aadan al de score kunnen openen, maar doordat hij te gehaast uithaalde kon keeper Paul Eland redding brengen. Na een kwartier voetballen was het dan toch raak. Marco Kruijthof rondde met een heerlijke stift een combinatie met Wesley Meuldijk af en tekende hiermee de 0-1 aan.

Vijf minuten later werd het al 0-2. Via Ahmed Aadan kwam Wesley Meuldijk in balbezit, hij wurmde zichzelf het 16-metergebied in. Colin Reening pikte de bal voor de voeten van Meuldijk weg en schoot onverwachts op het doel en verraste hiermee alles en iedereen van DHV, 0-2.

’s-Gravendeel kreeg hierna mogelijkheden genoeg om de voorsprong te vergroten. Echter stonden bij de ’s-Gravendelers het vizier niet op scherp, en werden de kansen aardig om zeep geholpen. Misschien ook wel door het feit dat men op eigen succes uit was en niet de vrije medespeler zag staan.

Het zou dan in de tweede helft moeten gebeuren. Maar de Zevenbergschenhoekse formatie zag mogelijkheden om de achterstand die zij hadden te verkleinen. Maar doelman Pieter Lerensveld kon zijn doel schoonhouden en daarmee de ‘0’ vasthouden. Zijn collega aan de andere kant kon ook redding brengen na een inzet van Wesley Meuldijk. Dat gebeurde na een knappe pass van achteruit van Melvin Zimmerman, die al in de eerste helft de positie van Dave Schaeffer overnam centraal achterin.

Er waren enkele momenten dat het spel misschien onnodig werd stilgelegd door arbiter De Leeuw, omdat er volgens zijn waarnemingen overtredingen plaatsvonden, daar waar er best doorgevoetbald kon worden. Dit kwam ten nadele voor beide ploegen.

De score voor ’s-Gravendeel werd pas in de eindfase uitgebreid. Goaltjesdief Wesley Meuldijk had de 0-3 op zijn voeten na een geweldige combinatie tussen Vincent Kroon en Marco Kruijthof. Hij was ook verantwoordelijk voor de 0-4, die hij knap met buitenkant voet afrondde, nadat hij de bal van Colin Reening kreeg. Voor ’s-Gravendeel was dit de derde overwinning op rij.

Volgende week strijdt ’s-Gravendeel om de beker tegen Nicolaas Boys uit Nieuwveen. Aanvang op Sportpark de Trekdam is 14.30 uur.

Opstelling D.H.V

Paul Eland, Jesper de Ronde, Stefan Schneiderberg, Bergain Francois, Jordi Lokers (Marc Nuyens), Thomas v/d Wal, Hawar Mouhiddine (Trésor Boungard), Tom Wijne, Dennis Kortsmit, Kees Selmer, Jurre de Rond (Housni Chaibi)

Opstelling ’s-Gravendeel

Pieter Lerensveld, Harry Wierda, Dave Schaeffer (29ste Marvin v/d Ende), Luc Rozendaal, Melvin Zimmerman, Colin Reening, Rémon Barendregt, Marco Kruijthof, Wesley Meuldijk, Leon de Jong, Ahmed Aadan (59ste Vincent Kroon)

Arbiter

E.A. de Leeuw uit Polsbroek

Scoreverloop

15de 0-1 Marco Kruijthof
20ste 0-2 Colin Reening
83ste 0-3 Wesley Meuldijk
88ste 0-4 Wesley Meuldijk

Gele kaarten

Trésor Boungard en Hawar Mouhiddine beide D.H.V.



Deel dit bericht met je vrienden!