logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
29sep 2013

Winst voor dames Benevia

Vandaag stond het uitduel  tegen spirit op het programma. Karin Lupescu was afwezig ivm een weekendje weg. Haar plek als libero werd ingevuld door Kitty van Dongen.

We begonnen de eerste set goed en namen al snel een voorsprong. Op een stand van 11-16 verloren we de concentratie hierdoor  gingen we eigen fouten maken en vergaten we te scoren. De eerste set werd dan ook verloren met 25-22.

Tweede set zijn we geconcentreerd verloren, herhaling van de eerste set wilde we immers niet. Door  een goede serviceserie van Renske Boog liepen we uit naar een voorsprong van 9-16.  Wat uiteindelijk resulteerde in een winst van 14-25.

Derde set namen we de goede flow van de tweede set mee. Willeke Kruithof was weer helemaal terug, na langdurig niet voluit te hebben kunnen spelen, zat ze vandaag weer ouderwets in haar spel. Dit zorgde voor veel pit en enthousiasme binnen de lijnen. Er werd met lef gespeeld aan het net. Een goede serviceserie van Willeke zorgde voor de setwinst met 15-25.

De vierde set begonnen we wat afwachtend, hierdoor kon spirit in haar spel komen. We gingen weer veel eigen fouten maken, onrustig spelen. Even leken we weer in ons spel te komen door een goede serie van Martine de Haan, maar helaas niet voldoende. De set werd gewonnen door Spirit met 25-21.

We wilde hier niet zonder winst vertrekken dus de vijfde set werd er alles of niks gespeeld. Helaas zat de scheidsrechter ons deze set niet altijd mee en werd het nog even spannend. Maar door met lef en enthousiasme te spelen wonnen we de set met 11-15.



Deel dit bericht met je vrienden!