logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
12dec 2012

ADO draait op volle toeren

ADO heeft de smaak te pakken in de derde klasse L. Eén week na de overrompeling van Melmac was ook BMC niet opgewassen tegen de dadendrang van het achttal van trainer Jeroen van de Rovaart.

Evenals Melmac kreeg de opponent uit Berlicum een 21-8 nederlaag aangesmeerd. BMC kwam als nummer twee van de ranglijst naar De Schenkel, maar kon die status geen seconde waarmaken op Hoeksche Waardse bodem.

ADO startte overdonderend (5-0 voorsprong in korte tijd) en kreeg daardoor zoveel zelfvertrouwen dat de bezoekers geen millimeter ruimte kregen om terug te keren in de wedstrijd. Halverwege stond al een 11-3 stand op het scorebord, in de tweede helft bleef de AH/Van der Poel-brigade de scores aaneenrijgen. Cordian Vermeij mocht van de uitermate tevreden trainer Van de Rovaart nog zijn debuut in de ’s-Gravendeelse hoofdmacht maken.

Door de eclatante triomf klom ADO naar de tweede plek op de ranglijst, op drie punten van leider Synergo.

Scores ADO: Hans van der Beek (5x), Arie Koster (5x), Pieter Kreeft (3x), Carola Heijden (2x), Ester van der Beek (2x), Arjen Kreeft, Sita Verwaal, Samantha Heijden en Niels van der Beek.

Komende zaterdag 15 december 2012 speelt ADO tegen de huidige nummer drie van de ranglijst, Klimop. Het duel in Asten begint om 16.00 uur.



Deel dit bericht met je vrienden!