logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
01okt 2013

Opnieuw inbraak in kantine: politie zoekt getuigen

Laatste update: 01-10-2013 | 13:50

Heinenoord - Voor de tweede keer in korte tijd is de Heinenoordse voetbalkantine aan de Tienvoet het doelwit van een inbraak. In de nacht van vrijdag op zaterdag 28 september 2013 braken twee donkergetinte personen in en haalden de kantine overhoop. Een maand eerder, in de nacht van 21 augustus, werd er ook al ingebroken in de kantine.

Na melding van de inbraak was de politie snel ter plaatse. Een politiehond zocht ook naar de verdachten, maar vond deze de verdachten niet. Wel vond de hond inbrekerswerktuigen die vermoedelijk door de daders gebruikt zijn.

Een alerte getuige meldde die nacht dat hij een verdacht persoon in zijn straat zag. Het signalement kwam overeen met het signalement van een van de inbrekers zoals dat op camerabeelden van de kantine te zien was. Deze man, van ongeveer 1.70 m lang en gekleed in een spijkerbroek met blauwe jas of trui met lichte kraag, werd helaas niet meer aangetroffen.

De volgende ochtend hebben politieagenten een buurtonderzoek in de nabije omgeving van de kantine verricht en daarbij met diverse buurtbewoners gesproken.

Getuigenoproep

Mocht u nog niet met de politie hebben gesproken, maar heeft u wel iets gezien of gehoord in de nacht van 27 op 28 september omstreeks 03:00 uur? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.



Deel dit bericht met je vrienden!