logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
06jun 2013

Dronken vrouw aangehouden na aanrijding Klaaswaal

Laatste update: 06-06-2013 | 14:19

Klaaswaal - Een 48-jarige vrouw uit Numansdorp is woensdag in Klaaswaal aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding. De vrouw was doorgereden omdat zij een afspraak had bij de kapper waarvoor zij niet te laat wilde komen. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. Zij blies 1445 ug/l, ruim 6,6 x de toegestane hoeveelheid.

Omstreeks 12.40 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Rijksstraatweg in Klaaswaal. De twee elkaar tegemoet rijdende auto’s raakten elkaar bij een wegversmalling omdat één van de auto’s geen voorrang verleende. Hierbij raakte niemand gewond, maar de materiële schade was groot.

De auto die had geweigerd voorrang te verlenen, reed na de aanrijding door. Getuigen die het zagen gebeuren, reden achter deze auto aan en gaven de locatie door aan de politie. Agenten vonden de bestuurster met haar haren in de verf bij de kapper. Op de vraag van de agenten waarom zij was doorgereden na de aanrijding, antwoordde de vrouw: "afspraak is afspraak".

De agenten hebben de vrouw laten blazen. Zij blies 1445 ug/l. De vrouw is aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.



Deel dit bericht met je vrienden!