logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vijf jubilarissen Hervormd Kerkkoor ‘s-Gravendeel'
07feb 2018

Vijf jubilarissen Hervormd Kerkkoor ‘s-Gravendeel

Het werd een heel bijzonder moment tijdens de algemene ledenvergadering van het Hervormd Kerkkoor ’s-Gravendeel, maandag 5 februari 2018 in het verenigingsgebouw “Ons Centrum” in ’s-Gravendeel. Maar liefst vijf leden werden in het zonnetje gezet.

De sopraan Corrie Quartel-Both was 25 jaar lid was van het koor, Nel Roobol-Mol 40 jaar als alt, Jopie de Zeeuw-de Man en Anneke Mol-Verbaas 40 jaar lid en allebei van de sopraanpartij, alsmede Ed van Maanen, tenor, eveneens 40 jaar lid.

Anneke Mol-Verbaas maakt als penningmeester al ruim 16 jaar deel uit van het bestuur. Ed van Maanen is ruim dertien jaar secretaris. Daarvoor heeft hij met onderbrekingen andere bestuursfuncties van het koor vervuld.

Voorzitter Piet van ’t Riet sprak een woord van waardering voor hun trouwe inzet tijdens de repetities, concerten en andere uitvoeringen. Zij kregen allen een bos kleurige bloemen met een herinneringsgeschenk. En natuurlijk kregen zij, zoals gebruikelijk bij jubilea, een zanghulde van de overige koorleden met een eigen gemaakt gelegenheidslied.

Foto: v.l.n.r. staand: Jopie de Zeeuw, Anneke Mol-Verbaas, Ed van Maanen, Corrie Quartel-Both en Nel Roobol-Mol.



Deel dit bericht met je vrienden!