logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Collecteer mee voor Amnesty!'
21jan 2018

Collecteer mee voor Amnesty!

Doneer een beetje van je tijd! Als je je van 12 t/m 17 maart 2018 een paar uur kunt vrijmaken om te collecteren, zou dat geweldig zijn. Amnesty International zoekt nog collectanten om in alle straten van 's-Gravendeel te kunnen collecteren.

Amnesty komt op voor het naleven van het verdrag van de rechten van de mens. Ze komt op voor vrijheid van meningsuiting, bescherming tegen politiek geweld en vervolging, een eerlijk proces voor gevangenen, zonder marteling.

Amnesty is onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen.

De activiteiten van Amnesty waarmee het werk van activisten tegen schendingen van de mensenrechten wordt ondersteund, worden mogelijk gemaakt door de collecte, die daarom zo belangrijk is. Doe mee!

Meld je aan via https://www.amnesty.nl/steun-ons/collecte/geef-om-vrijheid-en-meld-je-aan-als-collectant of bel Janny Sonneveld, collecte coördinator in 's-Gravendeel: 078-673 4945.



Deel dit bericht met je vrienden!