logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Genomineerden Rabobank Cultuurprijs bekend'
31okt 2017

Genomineerden Rabobank Cultuurprijs bekend

Afgelopen zaterdag 28 oktober 2017 heeft een vakkundige jury, allen van buiten de Hoeksche Waard, in Cultureel Centrum De Drie Lelies te Puttershoek 15 presentaties beoordeeld om genomineerd te worden voor de Rabobank Cultuurprijs, podiumkunsten. De taak was vanwege het zeer gevarieerde aanbod niet eenvoudig.

In de categorie van 12 tot en met 20 jaar gingen de nominaties naar het jeugdorkest van Prinses Juliana, naar een groep van de Dutch Junior Musical Academy, en een groep van Dans-en theaterschool Balance’th. Zij zullen strijden om de prijs van € 500,00. Een eervolle vermelding in deze categorie ging naar de band NILLIHC.

Amuzing, Huiskamerfestival Bij Beijers Binnen, Singer Songwriter Sjors van der Mark en Môt Wat, de Hoeksche Bluesband, zijn de genomineerden voor de categorie vanaf 21 jaar. Hier bestaat de prijs uit een bedrag van € 1000,00.

Op donderdag 16 november treden alle genomineerden vanaf 19.30 uur op in Alcazar Events en daar zal de jury beslissen wie de prijs gewonnen heeft.

Iedereen is van harte welkom om dit bij te wonen. De toegang is gratis.

Deze prijs wordt georganiseerd door Rabobank Haringvliet in samenwerking met Dok-C, het Platform voor Kunst en Cultuur, en SOHW.



Deel dit bericht met je vrienden!