logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drukbezochte bewonersavond groepsaankoop zonnepanelen'
18mei

Drukbezochte bewonersavond groepsaankoop zonnepanelen

De bewonersavond, die namens de 5 gemeenten, het SOHW en Hoeksche Waard Duurzaam, georganiseerd werd door het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard in het gemeentehuis van Oud-Beijerland op 16 mei 2017, trok flink wat belangstellenden.

Na de opening door wethouder Gerard den Boer werden de aanwezige Hoeksche Waardse woningeigenaren aan de hand van een presentatie geïnformeerd over de mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen, de energiebesparing die dat zou kunnen opleveren, de financiële voordelen van de groepsaankoop en de financiële voordelen op langere termijn. De presentaties werden gehouden vanuit het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard, HWDuurzaam en Bluehome.

Woningeigenaren die niet in de gelegenheid waren om naar Oud-Beijerland te komen maar zich wel willen oriënteren kunnen de website www.acties.regionaalenergieloket.nl bezoeken. Ook kunnen woningeigenaren zich hier vrijblijvend inschrijven.

De volgende, en tevens laatste, bewonersavond vindt plaats op 24 mei in het gemeentehuis van Binnenmaas, Sportlaan 22 te Maasdam (inloop vanaf 19:00 uur). Start programma 19.15 uur.Deel dit bericht met je vrienden!