logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Online boodschappen doen bij Jumbo Van der Hoek'
03mrt 2017

Online boodschappen doen bij Jumbo Van der Hoek

Goed nieuws voor klanten van Jumbo in ‘s-Gravendeel: de winkel aan de Kerkstraat start op 7 maart 2017 met de mogelijkheid tot ophalen en thuisbezorgen van boodschappen.

Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en apps voor smartphone en tablet. Vervolgens kan de bestelling afgehaald worden bij het Pick Up Point in de winkel. Wie de bestelling niet zelf wil of kan ophalen, kan ook kiezen voor thuisbezorging. Dan bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij klanten, desgewenst tot in de keuken.

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagsfeestje”, aldus Ardi van der Hoek, ondernemer van Jumbo in ‘s-Gravendeel. “Vanaf nu bieden we onze klanten de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point of thuis te laten bezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

Service

Zowel het ophalen als thuisbezorgen organiseert de supermarkt vanuit de winkel. Bij thuisbezorgen brengt een vertrouwd gezicht uit de winkel de boodschappen bij de klant.

Ardi van der Hoek legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. Om die reden geven we ook de bezorging van boodschappen niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten zowel bij het ophalen als ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Online bestellen en ophalen

Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin.

Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur geopend. Op zaterdag is het Pick Up Point van 10:00 tot 20:00 uur geopend.

Thuisbezorgen

Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. 

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er door het hele land Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis.

In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden.

Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de zestiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.

Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com



Deel dit bericht met je vrienden!