logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Extra raadsvergadering over bijstelling maximale hoogte windmolens'
14feb

Extra raadsvergadering over bijstelling maximale hoogte windmolens

Op maandag 20 februari 2017 is er om 20.00 uur een extra raadsvergadering over het voorstel ‘bijstelling maximale hoogte windmolenlocatie Oude Maas’. Deze extra vergadering vindt plaats op verzoek van de fracties van ChristenUnie, PvdA, D66, SGP en Fractie Nieland.

Dit voorstel om voor de windmolenlocatie Oude Maas tussen Heinenoord en Puttershoek plaatsing van molens met een maximale tiphoogte van 187 meter bestemmingsplantechnisch mogelijk te maken, zou oorspronkelijk worden besproken in de raadscommissie op 24 januari. Door ziekte van de wethouder was een uitgebreide bestuurlijke behandeling op dat moment echter niet mogelijk. Daarom werd het onderwerp van de agenda gehaald.

Nu wordt er speciaal voor dit onderwerp een extra vergadering belegd. Omdat het onderwerp nu niet eerst in een raadscommissie wordt besproken, kan er tijdens de raadsvergadering worden ingesproken. Wie gebruik wil maken van het inspreekrecht wordt verzocht dit ruim voor aanvang van de vergadering te melden bij de griffie bereikbaar via telefoonnummer 088 - 647 14 06 of 088 - 647 14 07, of via e-mail: griffie@binnenmaas.nl. Degenen die zich voor de vergadering van 24 januari als inspreker hadden aangemeld, zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

De stukken voor de vergadering zijn te vinden op onze website binnenmaas.raadsinformatie.nl.Deel dit bericht met je vrienden!