logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Peerdegaerdt strijdt mee om titel Meest maatschappelijke uitje'
09feb 2017

De Peerdegaerdt strijdt mee om titel Meest maatschappelijke uitje

De zorg- en activiteitenboerderij van Stichting BeLeef de Peerdegaerdt doet mee aan de verkiezing 'Meest maatschappelijke uitje van 2017'. De ANWB organiseert voor de derde keer de verkiezing, waarmee een positieve stimulans wordt gegeven aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche.

Leden en uitjes zelf konden hun uitje inzenden voor drie categorieën: initiatieven (uitjes) waar mensen met een beperking aan de slag kunnen, organisaties in de vrije tijdsbranche die uitjes ontsluiten voor mensen die sociaal en/of fysiek beperkt zijn en uitjes die beide zaken in zich hebben, dus én werk verschaffen aan mensen met een beperking én hun uitje ontsluiten voor mensen die sociaal en/of fysiek beperkt zijn. De Peerdegaerdt neemt deel in de laatste categorie.

ANWB verkiezing 'Meest maatschappelijke uitje 2017'

Uit alle inzendingen blijkt de betrokkenheid van mensen en de wil om het verschil te maken voor bepaalde groepen mensen in de samenleving. Kernbegrippen die naar boven komen: Samenwerken, uitgaan van talenten van mensen en mensen een onvergetelijke dag bezorgen. Uitjes mogelijk maken voor iedereen.

In het algemeen zoekt de ANWB naar uitjes die MVO activiteiten ondernemen of ondernomen hebben en die een positieve impact hebben op de kernwaarde ‘People’. Dat wil zeggen: inspanningen die een bijdrage leveren aan de maatschappij.

José van de Graaf, werkzaam bij de Peerdegaerdt, vertelt enthousiast: "De Peerdegaerdt sluit hier met onze zorg- en activiteitenboerderij volledig aan op deze kernwaarde. We begeleiden dagelijks kinderen en volwassenen met een bepaalde ondersteuningsvraag, werken samen met de WIHW en steeds meer vrijwilligers waarbij een onuitputtelijke liefde voor mens, dier en natuur centraal staat. Het is een genot om alles zo op elkaar te zien aansluiten en steeds meer mensen een mooie beleving te kunnen geven. We hopen dat mensen dit verder willen ondersteunen door op ons te stemmen bij deze ludieke verkiezing."

Klik hier om uw stem uit te brengen



Deel dit bericht met je vrienden!