logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zeer geslaagd Basketball Scholentoernooi'
30dec 2016

Zeer geslaagd Basketball Scholentoernooi

Donderdag 29 december 2016 hebben 22 teams van 10 verschillende basisscholen uit de Hoeksche Waard deelgenomen aan het Basketball Scholentoernooi in sporthal de Schenkel te ’s-Gravendeel. Het toernooi is een initiatief van SRBH, het samenwerkingsverband tussen de Hoeksche Waardse basketballverenigingen Rebound en BOB.

’s-Ochtends werd begonnen met 7 teams van de groepen 5 en 6. Dit werd een bloedstollende strijd. Winnaar op doelsaldo werd de van Bommelschool uit Heinenoord. Nummer twee werd Onder de Wieken uit Nieuw-Beijerland en derde de  Sabina van Egmondschool uit Oud-Beijerland.  Meest waardevolle speler was Aron van de Leeuwenhartschool.

Daarna streden 8 teams van groep 7 om de eer. Winnaar van groep 7 werd de Tandem uit Oud-Beijerland. Zij wonnen de finalewedstrijd van Onder de Wieken 2. De Sabina van Egmondschool werd derde. De meest waardevolle speler was Solane van de Schelf 2 uit ‘s-Gravendeel.

Bij 7 teams van groep 8 ging de strijd uiteindelijk tussen drie scholen uit Oud-Beijerland. De Tandem werd door alle wedstrijden te winnen eerste, gevolgd door de Leeuwenhart en de Hoeksteen. Pien van de Schelf uit ’s-Gravendeel en Sarina van de Hoeksteen werden de  meest waardevolle speelsters.

Al met al was het weer een fantastische sportieve dag waarbij zo’n 150 kinderen kennis hebben kunnen maken met de basketballsport. De enthousiaste coaches, vrijwilligers en ook  het publiek hebben dit toernooi tot een groot succes gemaakt.

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de Sportstichting ’s-Gravendeel.



Deel dit bericht met je vrienden!