logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Overeenkomst verhuur visrecht'
23nov 2016

Overeenkomst verhuur visrecht

Maandag 21 november 2016 ondertekenden wethouder Wouter Joosten en voorzitter Johan Letschert en penningmeester Alex van der Woude namens HSV Binnenmaas een overeenkomst verhuur visrecht. Met deze overeenkomst is het aantal locaties en mogelijkheden om te vissen in Binnenmaas uitgebreid.

Gemeente Binnenmaas vindt het belangrijk dat zowel jeugd tot en met 14 jaar als (sport)vissers gemakkelijk toegang hebben tot ons viswater. Niet alleen inwoners van Binnenmaas, maar ook recreanten en vissers van buiten de gemeente.
Daarom heeft de gemeente met HSV Binnenmaas (de huurder van het grootste visgebied binnen de gemeente) de volgende afspraken gemaakt:

  • al het water binnen de bebouwde kom van onze gemeente (behalve de Binnenmaas) is vrij toegankelijk voor kinderen tot en met 14 jaar. Buiten de bebouwde kom, in de polder en in de Binnenmaas is vissen mogelijk, maar dan moet het kind eerst jeugdlid worden van HSV Binnenmaas;
  • de dagpassen en weekvergunningen zijn geldig voor al het water van HSV Binnenmaas;
  • de incidentele bezoeker/recreant van buiten de Hoeksche Waard die hier een dag of langer verblijft, hoeft géén lid te worden van HSV Binnenmaas. Met een dagpas of weekvergunning kan deze gebruik maken van alle wateren van HSV Binnenmaas.

Dankzij deze afspraken is het voor iedereen makkelijker om een hengeltje uit te gooien in een groot deel van gemeente Binnenmaas.



Deel dit bericht met je vrienden!