logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Regionaal Energieloket Hoeksche Waard'
07sep 2016

Regionaal Energieloket Hoeksche Waard

Het Regionaal Energieloket helpt u als woningeigenaar met al uw vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het energieloket ziet u met de HuisScan snel welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. Ook krijgt u direct een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Door de koppeling met het lokale bedrijfsleven kunt u eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio.

Het Regionaal Energieloket is tot stand gekomen in samenwerking met Bleeve.nl, de maatschappelijke organisaties Drechtse Stromen, Blauwzaam, HoekscheWaardDuurzaam en de beroepsorganisaties Unetio VNI en Bouwend Nederland.

Het Regionaal Energieloket voor de Hoeksche Waard vindt u op www.regionaalenergieloket.nl/hoeksche-waard

Energieloket brengt ebook uit met 50 gratis tips om energie te besparen

Het Energieloket voor de Hoeksche Waard  heeft een ebook uitgebracht met 50 gratis tips om energie te besparen. Zonder een euro uit te geven kan je op jaarbasis soms wel honderden euro’s besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je door je thermostaat ‘s nachts op 15 graden te zetten al tot €80 per jaar kunt besparen? Benieuwd naar alle tips? Download alle 50 gratis tips om energie te besparen

Wil je meer weten over energiebesparende maatregelen? Lees meer op de kennisbank van het energieloket of doe de HuisScan en ontdek in 2 min. de beste duurzame maatregelen voor jouw woning.



Deel dit bericht met je vrienden!