logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bedrijfsbezoek college Binnenmaas aan eWarehousing en CampoLife in Heinenoord'
17apr 2016

Bedrijfsbezoek college Binnenmaas aan eWarehousing en CampoLife in Heinenoord

Op 14 april 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas in samenwerking met Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) een bedrijfsbezoek gebracht aan de bedrijven eWarehousing en CampoLife in Heinenoord.

Tijdens dit bezoek hebben de ondernemers hun bedrijf laten zien en met de bestuurders van gedachten gewisseld over ondernemen in Binnenmaas. Zowel de bezochte ondernemers als het bestuur van OHW en het college waren enthousiast over het bedrijfsbezoek.

eWarehousing

Xander Tio van eWarehousing vertelde enthousiast over zijn bedrijf dat de volledige fysieke- en administratieve orderafhandeling van webwinkels verzorgt. Vervolgens kregen het college en het bestuur van OHW een rondleiding door het bedrijf.

Het was bijzonder om te zien dat er achter de muren van dit bedrijf hard gewerkt wordt voor nog zoveel andere bedrijven.

CampoLife

Bij CampoLife kreeg de groep ook een kijkje voor en achter de schermen, onder andere in de kampeershop en de werkplaats waar onderhoud en reparatie plaatsvinden van caravans, campers en vouwwagens. Uiteraard kreeg de groep ook een rondleiding door de showroom.

Verder werd met Gabi van de Wege van CampoLife gesproken over de duidelijk weer aantrekkende markt in deze branche. Dat blijkt onder andere uit de recent zeer goed bezochte Kampeerbelevenis.

Doel van bedrijfsbezoeken

Het college legt regelmatig bedrijfsbezoeken af in Binnenmaas. Doel is een goed contact te onderhouden met het lokale bedrijfsleven.

Tijdens het bezoek krijgt het college inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van ondernemen  en kunnen de bedrijven en het college ervaringen uitwisselen. Ook biedt het beide partijen de mogelijkheid om wensen en/of problemen te signaleren.



Deel dit bericht met je vrienden!