logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jubilerend bestuurslid krijgt straatnaambord'
25jan 2016

Jubilerend bestuurslid krijgt straatnaambord

Op vrijdag 22 januari 2016, tijdens de jaarvergadering van Showkorps Juliana uit ’s-Gravendeel, heeft Wim Verhoeven zijn taken als bestuurslid en materiaalcommissaris neergelegd. Wim, bijna 60 jaar lid van het korps, sluit hiermee een periode van 50 jaar, waarin hij onafgebroken in het bestuur van het korps zat, af. Een uniek jubileum!

Aan het einde van de avond werd Wim naar voren geroepen en uitgebreid bedankt door voorzitter Jan Vermeulen. Verhoeven, heeft in zijn bestuurlijke en muzikale carrière al diverse onderscheidingen mogen ontvangen. Lid van Verdienste en erelid van het showkorps was Wim al en in maart 2003 spelde burgemeester Pijlman zelfs een Koninklijke Onderscheiding bij de jubilaris op. Toch kreeg de ‘s-Gravendeler van het bestuur en de leden van Juliana nog een mooie oorkonde en werd hij uitgeroepen tot ere-bestuurslid.

Daarna vroeg de voorzitter de scheidend materiaal commissaris samen met zijn vrouw, Heleen, op het podium te gaan staan. Er was nog een cadeau. Na de onthulling van een prachtig straatnaambord, werd duidelijk dat het eigen pad naast het verenigingsgebouw ‘Ons Gebouw’ voortaan het ‘W.B. Verhoeven-pad’ zal heten.

Dit bord zal binnenkort aan de buitenmuur van ‘Ons Gebouw’ worden bevestigd.



Deel dit bericht met je vrienden!