logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Huwelijksaanzoek tijdens taptoe'
21jun 2015

Huwelijksaanzoek tijdens taptoe

Zaterdag 20 juni 2015 nam Showkorps Juliana uit 's-Gravendeel deel aan een taptoe in Kapelle Biezelinge.

Samen met drie andere korpsen; DIOS uit Ooijen, Deltaband uit Vlissingen en het organiserende Showkorps Jonge Kracht uit Kapelle werd het toegestroomde publiek een gevarieerd programma aangeboden.

Een bijzonder optreden was het zeker voor Showkorps Juliana door een speciaal verzoek aan het einde van de show '60 jaar Nederlandse Televisie'. Trompettist Leon van der Kolk liet de speaker zijn Sandra uit het publiek naar voren roepen.

Met een verbaasde blik stapte zij het veld op. Daar, op de middenstip en omringd door collega-muzikanten, ging Leon op de knie en vroeg Sandra ten huwelijk! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Dit ene optreden zal het bruidspaar in spe waarschijnlijk nooit meer vergeten.

Huwelijksaanzoek Leon van der Kolk van Showkorps JulianaVoor de vakantie treedt Showkorps Juliana op 4 juli nog op tijdens Taptoe Waalwijk, 10 juli tijdens het gratis toegankelijke Roodenburg concert in 's-Gravendeel en 12 september organiseert het korps een eigen taptoe op sportpark De Trekdam in 's-Gravendeel.

Meer informatie vind u op onze site www.showkorpsjuliana.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!