logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
31okt 2014

Pameijer in Bibliotheek Oud-Beijerland

Een heerlijke kop koffie drinken in de bibliotheek en de krant of een tijdschrift lezen. Dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. De bibliotheek als de huiskamer van het dorp. In dat beeld past de samenwerking die Pameijer aangaat met de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Afgelopen week is de intentie uitgesproken om in 2015 in Bibliotheek Oud-Beijerland op deze manier samen te werken. Dan staan medewerkers en vrijwilligers van Pameijer ook daar klaar om de koffie en thee te verzorgen, net als in de Bibliotheek in Numansdorp. Ook zullen gezamenlijk andere activiteiten worden ontplooit.

Stichting Pameijer heeft als missie: een samenleving waarin iedereen ertoe doet

Pameijer ondersteunt mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Hierbij betrekken we hun naasten, vrijwilligers en de lokale omgeving. We stimuleren dat mensen zich inzetten voor anderen, zodra zij dat kunnen. Zo dragen we bij aan een samenleving waar iedereen ertoe doet.

Iedere dinsdag van 14.00-18.00 uur zorgen vrijwilligers van Pamijer in de Bibliotheek Numansdorp voor koffie en thee. Nu de samenwerking daar voor alle betrokkenen positief uitpakt, wordt de samenwerking verder uitgebouwd in Oud-Beijerland.



Deel dit bericht met je vrienden!