logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Paulus Fritespaleis deelnemer aan de Nationale Week van de Friet'
30sep 2014

Paulus Fritespaleis deelnemer aan de Nationale Week van de Friet

Van 7 t/m 12 oktober 2014 vindt de 1e editie van de Nationale Week van de Friet plaats. Paulus Fritespaleis gevestigd aan de Smidsweg 23a in ’s-Gravendeel is één van de ruim 800 landelijk gespreide deelnemers aan deze speciale promotiecampagne van ons frietje.

Het frietje staat al jarenlang voor makkelijk, voordelig en vooral voor lekker én feestelijk. Maar het frietje kampt ook met een aantal hardnekkige vooroordelen over vet en ongezond.

De Nationale Week van de Friet is erop gericht om feiten en fabels over het frietje te scheiden. De speciale website www.weekvandefriet.nl biedt allerlei informatie over friet aan. Er is een Facebook-pagina, er wordt getwitterd en is er zelfs een digitaal magazine.

De weg van pootaardappel naar frietje wordt uitgelegd, leuke FrietFeiten komen aan het licht, je kunt meedoen aan een Frietenquête en er is een FrietFotowedstrijd waarmee meer dan 150 leuke prijzen te winnen zijn.

Paulus Fritespaleis is een van de deelnemende frituurprofessionals. De eigenaren Paul en Anneke van Twist en hun team staan garant voor een professioneel gebakken frietje en heerlijke snacks.

Allebei zijn ze heel stellig: " Een frietje is altijd een feest, maar het kan niet elke dag feest zijn." Beide frituurprofessionals zijn er van overtuigd dat een frietje op zijn tijd best past in een gezonde leefstijl. "Het gaat om de balans tussen eten en bewegen; die moet goed zijn!"

Bovenop alle landelijke acties in het kader van de Week van de Friet heeft cafetaria Paulus Fritespaleis ook een leuke eigen actie opgezet. De gehele week van 07 oktober 2014 t/m 12 oktober 2014 is de friet (zonder saus) te verkrijgen voor€ 1,00!!

Als klap op de vuurpijl hebben ze zaterdag 11 oktober  voor 1 dag de friet voor € 0,50 gemaakt. Zo kan iedere consument genieten van een frietje voor een klein prijsje.



Deel dit bericht met je vrienden!