logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bedankconcert Obs De Schelf'
17jul 2014

Bedankconcert Obs De Schelf

Een basisschool zonder hulp van vrijwilligers is nauwelijks voor te stellen! Tijdens het schooljaar is er heel erg veel hulp van ouders en grootouders bij bijzonder veel activiteiten.

Activiteiten die bij de normale gang van zaken horen zoals bijvoorbeeld het uitlenen van de boeken van de schoolbibliotheek of het controleren van alle kinderen op hoofdluis kunnen niet plaatsvinden zonder de inzet van velen.

De inzet van de mensen van de Medezeggenschapsraad en Ouderraad maakt vele festiviteiten mogen en zonder dit soort zaken zou elke school maar een saai leerinstituut zijn.

Dat is de belangrijkste reden voor Obs De Schelf om jaarlijks het schooljaar af te sluiten met een bedankconcert door alle leerlingen. Iedereen die op welke wijze dan ook helpt op school is uitgenodigd op dinsdag 15 juli j.l. om dit feestelijke concert in de aula van de school bij te wonen.

Na afloop kreeg elke vrijwilliger via de leerlingen een kleine attentie met de vraag of de school volgend schooljaar weer mag aankloppen voor hulp.

Het is ook een leuk moment voor alle ouders om eens te  zien wat de leerlingen presteren op muzikaal gebied onder begeleiding van de leerkrachten en met hulp van de vakdocent muziek.

Bedanktconcert basisschool De Schelf



Deel dit bericht met je vrienden!