logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
19mrt 2014

Start boekenverkoop in bibliotheken

Goedkoop een boek op de kop tikken? Op 1 april 2014 start in alle vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een grootse boekenverkoop.

De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop. Niet per boek, maar per tas.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen.

Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

Afgeschreven

Wie in april afgeschreven boeken koopt heeft extra voordeel. De Bibliotheek Hoeksche Waard verkoopt niet per boek, maar per tas. Ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten.

Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 3,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. Deze verkoopactie loopt van 1 april tot 1 mei 2014. Vanaf 1 mei rekent de Bibliotheek € 1,50 per tas.

Kijk op www.debhw.nl of www.bibliotheekhoekschewaard.nl voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.



Deel dit bericht met je vrienden!