logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente Binnenmaas werkt op afspraak'
02okt 2013

Gemeente Binnenmaas werkt op afspraak

Vanaf 1 oktober 2013 werkt gemeente Binnenmaas volledig op afspraak. De heer Heijne uit ’s-Gravendeel was de eerste inwoner die volgens deze nieuwe werkwijze online een afspraak maakte. Bij zijn bezoek aan het gemeentehuis vanmorgen om 9.00 uur, ontving hij een bloemetje uit handen van de projectleider Willy Heijstek.

Werken op afspraak

Met de slogan ‘Gemeentezaken? Afspraak maken!’ werkt gemeente Binnenmaas vanaf vandaag volledig op afspraak. Het de bedoeling dat burgers, bedrijven en overige instellingen een afspraak maken om hun gemeentezaken te regelen.

Binnenmaas heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Met deze nieuwe manier van werken verwacht zij haar klanten nog beter en sneller van dienst te zijn. Voordelen zijn onder andere dat de klant een afspraak kan inplannen op het door hem gewenste moment. Verder zijn er geen wachtrijen; de klant is direct aan de beurt. De betrokken afdeling kan zich voorbereiden op de komst van de klant waardoor deze beter en sneller geholpen wordt.

Het maken van een afspraak gaat eenvoudig via www.binnenmaas.nl. Ook telefonisch of via de receptie kan een afspraak ingepland worden.

Deze werkwijze is een tijdelijk project waarbij de evaluatie voor 1 april 2014 zal plaatsvinden.



Deel dit bericht met je vrienden!