logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Samenwerking v.v. ’s-Gravendeel met ANBO'
09sep 2013

Samenwerking v.v. ’s-Gravendeel met ANBO

De voetbalvereniging ’s-Gravendeel en de ANBO afdeling ’s-Gravendeel zijn met elkaar overeen gekomen, dat alle ’s-Gravendeelse ANBO-leden vanaf dit seizoen gratis toegang hebben bij de thuiswedstrijden van ’s-Gravendeel 1.

Met het initiatief van het bestuur van de voetbalvereniging, dat het voorstel deed naar het ANBO-bestuur, hoopt de club oud-leden (spelers) terug op het sportpark de Trekdam te krijgen.

Zeker in deze financieel lastige tijden, waar pensioenuitkeringen terug lopen en kosten van levensonderhoud alsmaar stijgen, is het een extra geste naar de ’s-Gravendeelse sport-minnende oudere (zowel mannen als vrouwen) om gratis bij de thuiswedstrijden van ’s-Gravendeel 1 te kunnen gaan kijken.

En is het tevens een extra gelegenheid om aan de ’s-Gravendeelse gemeenschap te laten zien, dat de club goed bezig is met de eigen jeugdopleiding.

Zaterdag 14 september 2013 was voorafgaand aan de 1e thuiswedstrijd van 's-Gravendeel, tegen promovendus WFB uit Ouddorp, een delegatie van de ANBO afdeling 's-Gravendeel aanwezig.

Voor de wedstrijd werd ook de nieuwe Presentatiegids van de v.v. 's-Gravendeel uitgebracht.



Deel dit bericht met je vrienden!