logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
03sep 2013

Start seizoen jongerencentra Korendijk

Het eerste weekend van september 2013 start het nieuwe seizoen voor alle jongerencentra in Korendijk.

In de zomermaanden gaan de deuren altijd even dicht, zodat iedereen van een welverdiende vakantieperiode kan genieten. In deze 6 weken hebben de vrijwilligers allerlei klusjes gedaan, zodat de jongerencentra er weer mooi uitzien voor het nieuwe seizoen.

In deze periode is er ook vergaderd en zijn er mooie ideeën op tafel gekomen voor het nieuwe seizoen. Komende week zal er wederom een vergadering plaatsvinden en daar zullen de ideeën verder uitgewerkt worden om tot uitvoering te komen.

Wil je graag op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in de jongerencentra in Korendijk?! Check dan onze website voor meer informatie, www.jongkorendijk.nl.

Vrijwilligers

Vanaf het nieuwe seizoen verwelkomen wij een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Zij gaan meedraaien in het jongerencentrum in hun dorp en bij diverse activiteiten voor de jongeren.

Heeft u ook interesse om als vrijwilliger mee te draaien bij uw jongerencentrum? U bent van harte welkom om eens een keer langs te komen voor een bakje koffie of thee. Wij zijn erg benieuwd naar uw interesse en ideeën en mocht u vragen hebben, dan kunt u ons alles vragen m.b.t. het jongerenwerk.

Wij hebben enorm veel zin in het nieuwe seizoen! U ook?



Deel dit bericht met je vrienden!