logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
20aug 2013

Cursusinschrijvingen SISKW

In verband met de fusie van welzijnsinstellingen is een en ander veranderd voor wat betreft de inschrijvingen voor de cursussen. In september 2013 zal het nieuwe cursusprogramma in de brievenbus binnenvallen onder de naam Welzijn Hoeksche Waard.

Cursussen die SISKW / Welzijn Hoeksche Waard  aanbiedt in ´s-Gravendeel zijn Back in Shape, Body Fit 50+, Breakdance, Burn Workout, Clipdance jeugd, Engels 1 en 2,  Workshop gezonde voeding en Afvallen, Gitaar, Handwerksalon, Hatha Yoga, Indian Head massage,  Intuïtief tekenen, Paas en Kerstthema´s, Linedance, Ontspanningsmassage,Peuterdans, Seniorengym,  Spaans 1, 3 en Conversatie, Tekenen en schilderen, voetreflexmassage en Zumba.

Via de website kan vanaf begin september ingeschreven worden: http://www.ssobl.nl/Home/Cursussen.aspx

We zullen op de jaarmarkt in ´s-Gravendeel op woensdag 28 augustus staan met informatie maar u kunt zich daar niet meer inschrijven.
Dit gaat allemaal digitaal gebeuren.

U kunt voor hulp hierbij ook terecht vanaf 2 september bij het kantoor van SISKW / Welzijn Hoeksche Waard, elke ochtend tussen 9-12.uur behalve donderdags aan de Smidsweg 44 's-Gravendeel



Deel dit bericht met je vrienden!